FOTO´S!! - Reisverslag uit Cuenca, Ecuador van Anne Vos - WaarBenJij.nu FOTO´S!! - Reisverslag uit Cuenca, Ecuador van Anne Vos - WaarBenJij.nu

FOTO´S!!

Door: ik

Blijf op de hoogte en volg Anne

28 September 2009 | Ecuador, Cuenca

Hoi
Ik zet alle foto´s op www.myalbum.com
Om ze te bekijken moet je inloggen met mijn e-mail adres: Seeth_er@hotmail.com
Het wachtwoord is ecuador
Succes en veel plezier!

• 28 September 2009 - 21:02

Carlijn:

Aaah keileuk die foto's! Echt supermooi!

En je schooluniform is echt geweldig:P

• 30 September 2009 - 16:04

Ben Wijnen:

Hoi Anne,
    ik heb je reisverslag nog niet gelezen, maar ik wil je alle goeds toewensen.Je ouders zullen trots op je zijn. Groet, Ben

• 30 September 2009 - 17:24

Oom Theo:

Dag Anne,

Heel fijn om te lezen dat je het zo goed maakt. De mooie foto's erbij maken het wel compleet. Lees eens een goed boek in plaats van je te vervelen zou ik zeggen. Engels of nog beter Spaans lezen is TOP. Zo te lezen heb je ook tijd genoeg om bijvoorbeeld een ecuadoriaans muziekinstument te gaan bespelen. Een fluitje misschien.
    Hoe is je Spaans, laat ons ook maar wat in het Spaans lezen!
    Hou je taai meid.
    Groet
    Oom Theo

• 01 Oktober 2009 - 19:47

Clemens:

oef wat een boel foto's maar wel erg leuk om je daar zo doorheen te worstelen - krijg je toch een beter idee van je reilen en zeilen zo daar in het ecuadoriaanse - geweldig trouwens dat je zo regelmatig wat het worldwideweb opgooit, veel moeite ongetwijfeld maar voor ons hartstikke leuk - veel groeten en houdoe
    KoenStanMarijTanjaClemens